Hvordan foregår en session:

Fortæl mig venligst så lidt som muligt på forhånd - det er lettest for mig at modtage budskaber, når jeg har mindst mulig forhåndsviden.

I begyndelsen af sesionen formidler jeg de budskaber, jeg får. Dernæst er du velkommen til at stille spørgsmål.

Ved afdødekontakt har man ofte ønske om at komme i kontakt med en bestemt person. Fortæl mig venligst ikke, hvem du i givet fald gerne vil kontakte. 

Jeg kan fungere som en kanal for den åndelige verden, og du kan have en åben indstilling til de budskaber, der kommer. Men i sidste ende er det de afdøde, der vælger, om de på det pågældende tidspunkt ønsker kontakt.  

Man kan således ikke "bestille" kontakt til en bestemt afdød. 

Hvis sessionen ikke fungerer, har vi begge ret til at afbryde sessionen indenfor de første 10 min., og sessionen koster dig så ikke noget. 


Ved online og tlf clairvoyance  aftaler vi et tidspunkt, du ringer mig op på, og du betaler forud til min konto eller MobilePay, senest 12 timer inden.

Tlf. clairvoyance varer ca. 30 min. og koster 400 kr.

Ved mail rådgivning sender du mig et billede af dig selv, hvor dine øjne ses tydeligt. Når jeg har registreret din betaling, bestræber jeg mig på at sende dig svar indenfor 2 dage.

Uanset om du ønsker personlig sitting eller Skype /tlf/mail rådgivning, giv mig så få oplysninger som muligt - jo mindre jeg ved, jo nemmere er det for mig at modtage budskaber.

Del siden